Gradonačelnik Grada Zagreba u posjeti Sportskom savezu Mostara

Milan Bandić, posjeta mostaru, sportski savez mostara, Hasan Šišić
Domaćini gradonačelniku Bandiću bili su Ljubo Bešlić, gradonačelnik Grada Mostara i Hasan Šišić, predsjednik Sportskog saveza Grada Mostara. Uz njih prijemu su bili nazočni i članovi upravnog vijeća Sportskog saveza Grada Mostara, predstavnici pojedinih sportskih klubova, te Božo Ćorić, načelnik Odjela društvenih djelatnosti.

Predsjednik Sportskog saveza Hasan Šišić u ime svih zahvalio je gradonačelniku Bandiću na dolasku u Mostar i različitu potporu koji je pružao tijekom proteklih godina u pet mantada koliko je u zadnjih 15-tak godina na dužnosti gradonačelnika glavnog grada susjedne Hrvatske.

Gradonačelnik Bešlić pridružio se riječima zahvale, a gradonačelnik Bandić je kazao kako se u Mostaru uvjek dobro osjeća i rado dođe, a da će i dalje nastaviti pružati potporu svojim prijateljima iz Hercegovine. Istaknuo je činjenicu kako su po prvi puta na čelo Sportskog saveza Grada Zagreba došli ljudi iz sporta, te da će uskoro organizirati povezivanje predstavnika sportskih saveza dva grada, kako bi se dogovorila njihova konkretna suradnja.

Predsjednik Sportskog saveza Šišić je u znak zahvalnosti gradonačelniku Zagreba uručio nekoliko knjiga sa tematikom sporta, te kamenu skulpturu i umjetničku sliku Starog mosta.

 

Ured za odnose s javnošću