FOTO  Gradonačelnik Bešlić sa suradnicima upriličio je danas u Gradskoj vijećnici prijem za čelništvo Sportskog saveza Grada Mostara

Ljubo Bešlić, Sportski savez, Mostar, prijem
"Znam da je materijalna situacija u klubovima veoma loša, kao i u cijeloj Bosni i Hercegovini. Tako se u BiH gase klubovi koji su nekada bili prvaci Europe, što svakako nije pohvalno. Grad Mostar će sukladno svojim mogućnostima i dalje pomagati razvoj sporta, te da kroz dobre rezultate sportaša i Mostar dobije promociju. Naši sportaši šalju u svijet pozitivnu sliku o ovome gradu, a treba reći da je i Sportski savez uradio puno po tom pitanju i zahvaljujem mu se na dobrom radu", istaknuo je, između ostalog gradonačelnik Bešlić u svom uvodnom obraćanju.

Na Izbornoj Skupštini Sportskog saveza Grada Mostara za predsjednika Skupštine izabran je Vojo Višekruna.

"Ja sam uvjeren da će te i dalje davati nesuvislu pomoć i potporu Sportskom savezu Grada Mostara. Mi ćemo svatko u svojem djelokrugu rada činiti sve one aktivnosti koje će imati za rezultat daljnji razvoj sporta u Mostaru, njegovo dostojno promoviranje, postizanjem što boljih rezultata jer samo na taj način možemo nastaviti svjetlu tradiciju mostarskog sporta i njegovih sportaša odavno prepoznatu diljem Europe i svijeta-kazao je predsjednik Skupštine Sportsko saveza Grada Mostara. istaknuo je Vojo Višekruna.

Predsjednik Saveza Hasan Šišić zahvalio je gradonačelniku Bešliću i načelniku Odjela društvenih djelatnosti Boži Ćoriću, kao i Gradskom vijeću i cijeloj Gradskoj upravi što je Sportski savez Grada Mostara institucija od posebnog značaja za Grad Mostar kao i za svu novčanu i svaku drugu potporu koju pružaju, a da bi bez te potpore Savez praktično vrlo teško ili nikako opstao.