Grad Mostar traži 20 pripravnika

mostar panorama

Traži se ukupno 20 vježbenika, od kojih devet treba biti diplomiranih pravnika, te 5 diplomiranih ekonomista. Traže se dva diplomirana inženjera građevine i dva inženjera prometa. Također, traži se diplomirani inženjer poljoprivrede i inženjer računarstva.

Raspisan je natječaj za: Vježbenik - diplomirani pravnik, visoka stručna sprema ili završen najmanje prvi ciklus studija uz ostvarenih najmanje 180 ECTS za lica koja su studije završila po Bolonjskom sistemu obrazovanja - devet (9) izvršitelja; Vježbenik - diplomirani ekonomista, visoka stručna sprema ili završen najmanje prvi ciklus studija uz ostvarenih najmanje 180 ECTS za lica koja su studije završila po Bolonjskom sistemu obrazovanja- pet (5) izvršitelja Vježbenik- diplomirani inženjer građevine, visoka stručna sprema ili završen najmanje prvi ciklus studija uz ostvarenih najmanje 180 ECTS za lica koja su studije završila po bolonjskom sistemu obrazovanja- dva (2) izvršitelja Vježbenik- diplomirani inženjer prometa, visoka stručna sprema ili završen najmanje prvi ciklus studija uz ostvarenih najmanje 180 ECTS za lica koja su studije završila po Bolonjskom sistemu obrazovanja- dva (2) izvršitelja Vježbenik - diplomirani inženjer računarstva/informatike, visoka stručna sprema ili završen najmanje prvi ciklus studija uz ostvarenih najmanje 180 ECTS za lica koja su studije završila po Bolonjskom sistemu obrazovanja- jedan (1) izvršitelj Vježbenik- diplomirani inženjer poljoprivrede, visoka stručna sprema ili završen najmanje prvi ciklus studija uz ostvarenih najmanje 180 ECTS za lica koja su studije završila po Bolonjskom sistemu obrazovanja- jedan (1) izvršitelj Opis poslova i radnih zadataka Vježbenici će obavljati poslove u svrhu osposobljavanja za samostalan rad u okviru svoje struke i stjecanja radnog iskustva za polaganje stručnog (upravnog) odnosno javnog ispita.

Radni odnos vježbenika zasniva se na period od jedne godine Uvjeti: odgovarajući stupanj i vrsta stručne spreme prijavljen u evidenciji Službe za zapošljavanje HNŽ bez radnog iskustva. Pored navedenih uvjeta kandidati moraju ispunjavati i opće uvjete za prijem u radni odnos, za što će dokumentaciju dostaviti prilikom sklapanja ugovora o radu. Potrebni dokumenti (originali ili ovjerene kopije) sveučilišna diploma (nostrificirana diploma ukoliko fakultet nije završen u BiH) prosjek ocjena završenog školovanja (potvrda sa sveučilišta) potvrda-uvjerenje zavoda za zapošljavanje o dužini trajanja nezaposlenosti nakon stjecanja diplome popunjen prijavni obrazac (može se preuzeti na web stranici Grada Mostara - www.mostar.ba)

Natječajnu proceduru provesti će Povjerenstvo za izbor i prijem vježbenika. Nepotpune, neuredne i neblagovremene prijave, neće se uzeti u razmatranje. Za kandidate prijavljene na natječaj čije su prijave uredne i koji ispunjavaju formalne uvjete provest će se intervju. Ako kandidat ne pristupi intervjuiranju, smatra se da je odustao.

Informacija o mjestu i vremenu održavanja intervjua bit će naknadno objavljena na web stranici Grada Mostara. Potpisanu prijavu na natječaj sa traženom dokumentacijom dostaviti preporučenom poštom na adresu : Grad Mostar, Adema Buća broj: 17 sa naznakom:

„Javni natječaj za prijem vježbenika u Gradu Mostaru" u roku od 30 dana od dana objave natječaja u dnevnim novinama - Večernji list i Oslobođenje i na web stranici Grada Mostara.