GO HDZ BiH zbog nelegalnog spomenika Armije BiH neće na sjednicu Gradskog vijeća u Vijećnici

... Klub vijećnika te stranke neće nazočiti sjednici Gradskog vijeća Mostara.  Iz GO HDZ-a BiH ističu kako je spomenik postavljen krišom i na mjestu gdjer nikada nije nogom stao pripadnik Armije BiH te da insistiraju na njegovu uklanjanju te da se sjednica sazove na primjerenom legalnom mjestu i da se usvoji gradski proračun i razmatraju sva ostala važna problematika kao što je odvoz smeća, regulacijski planovi i mirujući promet.

Iz GO HDZ-a BiH kao licemjerno ističu da Klub Bošnjaka nije htio prije dva mjeseca ući u Gradsku vijećnicu jer mu je smetao legalno postavljeni spomenik pripadnicima HVO-a a danas žele ući u tehnički neuvjetnu zgradu i jednostrano zakazanu sjednicu od strane predsjednika Gradskog vijeća Mostara.

Osudili su i "iskazanu nesposobnost i opstrukciju gradske administracije, a posebice dijela kojim rukovodi bošnjački kadar koji ne želi sukladno zakonu i po nalogu gradonačelnika reagirati na uočene nelegalnosti".

Oni svojim neradom daju pogubnu poruku Gradu da svatko može raditi što hoće i bez ikakovog dopuštenja i dozvole, te pokušava proći bez sankcija. Napominje se kako Klub Bošnjaka u gradskom vijeću kroz političke odluke, zaobilazeći zakone i struku, želi osnivati i gasiti pojedina poduzeća, ističe se između ostalog u priopćenju GO HDZ-a BiH.