GDJE ZA VALENTINOVO Istražili smo što nude restorani u Hercegovini

Viva Posušje
Facebook

Šest dana prije Valentinova većina restorana u Hercegovini je popunjena, a ugostitelji su za hercegovina.info potvrdili kako su već odavno počele rezervacije za Dan žena te kako su restoranski kapaciteti skoro popunjeni. U pojedinim ugostiteljskim objektima ima još mjesta, ali se radi većinom o jednom ili dva stola koja nisu rezervirana.

Hercegovina.info je provjerio ponudu u nekoliko hercegovačkih restorana, odakle su nam rekli kako će u ponudi imati jelovnik koji se sastoji od mesnog i ribljeg menija.

Cijene menija za dvoje se kreću u rasponu od 25 do 40 KM te je većina restorana uz posebne menije osigurala glazbu uživo.

Restoran “Del Rio” je popunjen za Valentinovo, a nude riblji i mesni meni. Kapacitet restorana je dobrim dijelom popunjen i za Dan žena, potvrđeno je iz restorana za Hercegovina.info.

U mostarskom restoranu “Karting” su rekli kako nude istu ponudu za Valentinovo i Dan žena i kako će obje večeri svirati grupa Konoba. Cijena menija za dvoje je 25 KM u što je uračunato piće dobrodošlice. Meni se sastoji od hladnog predjela, salate, glavnog jela po izboru iz jelovnika i deserta, a ostala su još slobodna dva mjesta za rezervaciju mjesta za Dan zaljubljenih, dok je ista situacija i za Dan žena. Mostarke su dosta rano počele rezervirati stolove za proslavu ovog posebnog dana tako da su s obzirom na veliku potražnju iz “Kartinga” odlučili 7. ožujka ponuditi istu ponudu.

Restoran “Tenis Mostar” za goste na Valentinovo je pripremio specijalnu ponudu od četiri menija koja se sastoje od hladne plate, glavnog jela i deserta, a cijena dva menija je 26 KM, dok su druga dva 30 KM. Za glazbeni dio zadužen je Omerika bend. Ako niste rezervirali stol za sebe i bolju polovicu, iz restorana su potvrdili kako ima još slobodnog mjesta.

Iz širokobriješkog restorana “Domano” koji se nalazi u Hotelu Park dobili smo informaciju kako su stolovi za Valentinovo popunjeni dok se još može naći koje mjesto za Dan žena. Za Dan žena osim u restoranu žene će moći uživati sa društvom i u dvorani gdje će večer upotpuniti grupa Prima, a u restoranu za glazbu uživo zadužena je grupa Stare note. Što se tiče menija u ponudi je riblji i mesni meni koji se sastoji od predjela, glavnog jela i slatkog stola, a cijena po osobi je 30 KM.

Restoran “Barique” nudi à la cart ponudu. Ovaj restoran je prije više od 15 dana popuno rezervacije za Valentinovo, a svi stolovi su rezervirani i za Dan žena.

U međugorskom restoranu “Gardens” gosti će moći birati između ribljeg i mesnog menija za cijenu od 40 KM. Kao i svake godine najavili su kako će bolje polovice će dobiti ruže na poklon. Za Valentinovo restoranski dio je popunjen, dok još ima mjesta u baru gdje gosti mogu uživati u hladnim platama. Za Dan žena ima još nekoliko slobodnih mjesta, a osigurana je glazba uživo uz bend Valter acoustic.

Mjesta su popunjena i u “Viva” restoranu i Lounge baru u Posušju potvrđeno je za hercegovina.info. Kako je istaknuto još se može rezervirati stol za Dan žena. Zaljubljene parove u ovom restoranu zabavljat će akustičnom izvedbom Martina i Gabi.