FOTO  FPMOZ: Lidija Anđelić prva u generaciji diplomirala na studiju Informatike i tehnike

FPMOZ, obrana diplomskog , Mostar, Lidija Anđelić
Lidija je danas pred povjerenstvom uspješno obranila završni rad naziva Analiza složenosti algoritma , te tako stekla zvanje prvostupnika Informatike i tehnike, a mentor joj  je bio dr.sc. Tonćo Marušić, izv. prof.

"Čast mi je što sam kao prva završila baš ovaj studij Imformatike i tehnike. Bilo mi je jako ugodno i lijepo studirati ovaj fakultet uz stvarno divne profesore i asistente. Preporučujem svima da upišu ovu grupu predmeta i neka budu uporni, a to će im se isplatiti nakon svega", rekla je Lidija za naš portal.

"Jako smo ponosni na našu studenticu koja je prva obranila završni rad na studiju Informatike i tehnike. Ja se nadam da će ovaj studij biti još više prepoznat u široj zajednici, jer upravo ovakav studij je potreban današnjem društvu i obrazovnom sustavu koji teži ka stjecanju vještina iz STEM područja. Iskoristio bih  prigodu čestitati  kolegici Lidiji na uspješnoj obrani rada, te joj poželjeti puno sreće u budućem životu i obrazovanju", rekao je dr. sc. Tomislav Volarić, pomoćnik dekana za studentska pitanja.

Nakon obrane prvoj diplomantici na studiju Imformatike i tehnike Lidiji Anđelić su na stjecanju  zvanja čestitali dekan prof. dr. sc.  Mario Vasilj i doc. dr. sc. Sanja Tipurić Spužević, prodekanica za financije.

HERCEGOVINA.info