FPMOZ: Dani otvorenih vrata glazbene umjetnosti

FPMOZ, Dani otvorenih vrata, glazba, Dani otvorenih vrata, glazba, FPMOZ
...Fakulteta prirodoslovno-matematičkih i odgojnih znanosti , našu popularnu inicijativu koja mladim glazbenicima daje idealnu priliku da testiraju svoje teoretsko znanje, te izvođačke kvalitete pred našim profesorima, te da dobiju prijateljski savjet i uvid u svoje znanje.

Posjetitelji će imati priliku da upoznaju studente i profesore, i steknu dojam o zivotu na Sveučilištu. Slobodni ste sa sobom povesti roditelje ili prijatelje.
Upis na studij glazbenih umjetnosti često može biti zahtjevan i skup izbor.
Dani otvorenih vrata pružaju mogućnost svim glazbenicima da testiraju svoje znanje u jednom posebnom i prijateljskom ozračju, te da dobiju odgovore na pitanja kao što su:

Da li sam spreman za upis na studij? Ako ne, kako mogu poboljšati svoje znanje?
Koja studijska grupa bi bila moj pravi izbor?
Kako mogu povećati svoje šanse za uspijeh na studiju koji odaberem?

Što ukoliko imam dodatnih pitanja?

Za sva dodatna pitanja obratite nam se e-mailom na [email protected] i učiniti cemo sve da što skorije odgovorimo na vaš upit.

Sve informacije, također, možete naći i na web stranici našega Fakulteta. Uz već postojeće smjerove Glazbena kultura, Etnomuzikologija, Glazbena teorija, Glasovir, Flauta i Violina, ove godine planiramo otvoriti i odsjek Violončela (ukoliko budemo imali prijavljenih kandidata)!
Dakle, za sve Vas koji ste već strastveni ljubitelji glazbe kao i za one koji će to tek postati, širom otvaramo vrata našega Fakulteta i radosno Vas očekujemo!

Dani otvorenih vrata ce biti održani u prostorijama Fakulteta u Rodoču (bivsi heliodrom)  u subotu 05. travnja sa pocetkom u 12 sati, 11.  travnja u 17 sati, te 15. travnja u 11 sati.

Svoj dolazak možete najaviti na broj telefona  063 945 474 ili putem e-maila:   [email protected].
Tijekom "2. dana  otvorenih vrata Studija glazbene umjetnosti"  možete da posjetite prostorije u kojima se održavaju predavanja, biblioteku campusa, te razne druge objekte koji se nalaze u sklopu campusa.

Sav program je potpuno besplatan!

glazba.fpmoz.ba