Finale projekta 'Poduzetništvo studenata – od ideje do realizacije poduzetničkih projekata'

studenti

... studenata - od ideje do realizacije poduzetničkih projekata, održat će se u srijedu, 25.04.2018., u 11h, u amfiteatru Ekonomskog fakulteta, Sveučilišta u Mostaru
Projekt se izvodi uz potporu Federalnog ministarstva razvoja, poduzetništva i obrta te se kroz ovaj projekt nastoji staviti naglasak na poticanje inovativnosti i kreativnosti studenata s ciljem razvoja poduzetničkih ideja i projekata koje bi u narednom periodu postali samoodrživi.

U natjecanju je sudjelovalo preko 40 timova studenata Sveučilišta u Mostaru, a od šesnaest poslovnih planova koji su ušli u završni izbor, odabrano je pet za finalne prezentacije.

Konačnu odluku donijet će stručni žiri u sastavu: Josip Tomičić (Federalno ministarstvo razvoja, poduzetništva i obrta), Ivan Jelčić (HERAG - razvojna agencija), Goran Dodig (INTERA Tehnološki Park), Tomislav Majić (LINK Mostar - Udruženje za poduzetništvo i posao), Dalibor Miloš (poduzetnik) te svakako nastavno osoblje Ekonomskog fakulteta, Sveučilišta u Mostaru (prof. dr.sc. Zdenko Klepić, prorektor za poslovanje, ljudske potencijale i upravljanje kvalitetom, doc.dr.sc. Nikola Papac, prodekan za nastavu, studente i suradnju s gospodarstvom i asistentica Lidija Šunjić, mag.oec).
Tri najbolja poslovna plana bit će nagrađena novčanim nagradama koje osigurava Federalno ministarstvo razvoja, poduzetništva i obrta:

1. mjesto - 1.000 KM
2. mjesto - 600 KM
3. mjesto - 400 KM

Pozivaju se svi zainteresirani da dođu podržati studente i njihove ideje !