E-knjiga "PR blog" prof.dr. Zorana Tomića

Knjiga je podijeljena u tri dijela. U prvom dijelu pod naslovom "Odnosi s javnošću" dr. Tomić objavio je 21 blog. Analizirajući sadržaj tekstova (blogova) evidentno je kako su Tomićevi blogovi aktualni, zanimljivi ali prije svega edukativni. To potvrđuje i autor koje je u uvodu naglasio kako je njegov cilj "educirati". Da bi stekli bolji uvid u poglavlje "Odnosi s javnošću" evo nekoliko blogova koji se nalaze u knjizi: Nova pravila odnosa s medijima , PR nikada nije prodao loš proizvod ili možda jeste?, Politički odnosi s javnošću (Politički PR), Celebrity PR, Dress Code, Osobni odnosi s javnošću, Lobiranje, Upravljanje kriznim komuniciranjem, Sportski odnosi s javnošću  i dr.

U drugom dijelu knjige dr. Tomić analizira suvremene trendove na području Političke komunikacije i političkih odnosa s javnošću. I u ovom dijelu knjige se ističe aktualnost povezana s edukacijskim konceptom knjige tj. blogova. Najvažniji tekstovi drugog dijela svakako su: ABCeda uspješne kampanje, Predsjednička izborna kampanja, Politički imidž, Političari prodaju samo jedan proizvod - sebe, Ustani da ja sjednem, Pakiranje politike, Politički /PR/ konzultanti u izbornoj kampanji, Izborna obećanja, Vrijeme je da se iznese smeće i očiste štale i dr.

Treći dio knjige nosi naslov "Život". Svavako je vrijedno pročitati blog "Nitko neće doći".

Ovo je  prva elektronička i ukupno Tomićeva deveta knjiga. Uzimajući u obzir da je dr. Tomić autor udžbenika "Odnosi s javnošću-teorija i praksa" za koju su brojni ugledni mediji napisali da je "Biblija PR-a" na našim prostorima, te činjenicu kako je dr. Tomić autor brojnih znanstvenih i stručnih radova s područja odnosa s javnošću i političke komunikacije, dr. Tomić sasvim sigurno se pozicionira među vodeće PR znanstvenike regije i osoba koja daje značajan doprinos razvoju odnosa s javnošću. Njegov PR blog i bogata web stranica to dodatno potvrđuju i afirmiraju.

Na kraju svi oni koju budu htjeli jednim klikom miša imati Tomićevu e-knjigu "PR blog" trebaju posjetiti www.zorantomic.net