Djedovi Božićnjaci i ove se godine na biciklima provozali ulicama Mostara

biciklisti, Mostar
... "Hercegovina Bike" i danas je upriličio Četvrtu biciklijadu Djedova Mrazova/Božićnjaka.

Kao i proteklih godina, stotinjak Djedova Božićnjaka/Mrazova provozalo se na biciklima ulicama Mostara i najmlađim građanima djelili slatkiše i prigodne darove.

- Želja nam je bila da, kao i prethodnih godina, unesemo malo blagdanskog ozračja pred nadolazeće blagdane i praznike, Ovo nam je jedna od najdražih organizacija i biciklijada u godini koju svi željno isčekujemo i kojoj se radujemo - izjavio je predsjednik BK Mostara Toni Zorić.

Goran Prskalo iz Udruge „Hercegovina Bike" istaknuo je kako je bilo planirano da se biciklijada održi u veselijem ozračju, no jučerašnja tragedija je ostavila trag za sve građane Mostara, prenosi Fena.

- Koristim ovu priliku da u ime biciklista uputim najiskreniju sućut obiteljima nastradalih i svom stanovništvu Vukovarsko-srijemske županije s kojima smo povezani prijateljskim vezama, jer svake godine održavamo biciklističku karavanu prijateljstva Mostar - Vukovar - kazao je Prskalo.

Mostarski biciklisti provozali su se i biciklističkom stazom koja je u dužini par stotina metara napravljena u rujnu ove godine.

U biciklijadi su mogli sudjelovati svi koji se obuku u Djeda Božićnjaka/Mrazeva, ili barem na glavu stave crvenu kapu.

DNEVNI LIST