FOTO  Denis Lasić na druženju sa Mladeži HDZ BiH Mostar

Oko sedamdeset članova Mladeži HDZ BiH uz roštilj, druženje, pjesmu, te opuštenu i veselu atmosferu učinili su ovaj dan posebnim.

Nedjeljno jutro započelo je svetom misom u Gorancima u 10:30 sati, u Crkvi Uznesenja Blažene Djevice Marije. Nakon euharistijskog slavlja, Mladež HDZ BiH se zaputila prema obiteljskoj kući Željka Bošnjaka na Gorancima, gdje su toplo primljeni od strane domaćina. Uz gotovo svakodnevne i dobro poznate aktivnosti Mladeži HDZBiH, ovaj dan je imao posebnu važnost, kao dan zasluženog odmora i opuštanja. Uz izvrsnu hranu, osigurano je i piće, koje su poklonili diskonti pića Bobita i Primarius. Dan proveden u prirodnom ambijentu, uz ugodno društvo i veselu atmosferu bio je odlična prilika i za stjecanje novih poznanstava. A zaključak nazočnih bio je da je upravo jedan ovakav dan više nego dovoljan kako bi se napunile baterije pozitivnom energijom za početak novog radnog tjedna.

Cjelodnevnom druženju su nazočili i Denis Lasić, predsjednik Gradskog odbora HDZ BiH Mostar i nositelj liste HDZ BiH za Skupštinu HNŽ, Vlatko Marinović, predsjednik Gradskog odbora Mladeži HDZ BiH Mostar, Damir Džeba, tajnik Političke akademije HDZ BiH, i Tihomir Alilović, tajnik mostarskog Gradskog odbora HDZ BiH, koji su svojim dolaskom dali potporu Mladeži HDZ BiH, te svim aktivnostima koje će se organizirati i održati u budućem razdoblju.