Danijel Vidović imenovan za novog ravnatelja Hrvatskog doma hercega Stjepana Kosače

Danijel Vidović  imenovan za novog ravnatelja Hrvatskog doma hercega Stjepana Kosače

Čovjek koji je široj javnosti poznat od 2007. godine kada je gostujući u jednoj emisiji izvrijeđao čelnog čovjeka HDZ-a BiH Dragana Čovića, nazivajući ga kriminalcem i politički mrtvim čovjek, te se kasnije priključio istom tom HDZ-u, sada je zasjeo na fotelju jedne od najvažnijih kulturnih ustanova u gradu na Neretvi.

Formalnosti u tijeku

Iako po struci politolog, sa završenom gimnazijom očito se odlučio maknuti iz tog ogranka, te preći ni više-ni manje nego u kulturu, gdje je sada postao i jedan od glavnih ljudi. I sam Vidović jednom je mostarskom portalu potvrdio je svoje imenovanje na mjesto ravnatelja Hrvatskog doma hercega Stjepana Kosače, navodeći kako su sada preostale smo formalnosti da službeno počne obnašati tu dužnost. Strjelovita karijera mladog politologa započela je njegovim nenadanim istupanjem iz HDZ-a 1990. nakon čega se priključio HDZ-u BiH, te je Vidović ubrzo imenovan i za zamjenika predsjednika Gradskog vijeća Grada Mostara.

Gradsko vijeće

Poznato je kako je Gradskom vijeću Grada Mostara mandat istekao, te su službenici prestali primati plaću. Nedugo nakon toga, odnosno sada, Vidović tako dolazi na mjesto kulturne ustanove koja se nalazi u velikim problemima i oko koje ima uistinu mnogo posla. Ostaje za vidjeti hoće li se nekadašnji zamjenik Gradskog vijeća Grada Mostara snaći u kulturi te joj dati jedno osvježenje? Naime, iako je bilo govora o tome kako bi na mjesto ravnatelja Kosače trebao zasjesti Marin Topić, slikar. Izgleda kako je politika u ovom gradu ponovno umiješala svoje prste, te je na čelu kulturne ustanove grada Mostara zasjeo upravo Danijel Vidović.

Dnevni list