FOTO  Dan otvorenih vrata na Građevinskom fakultetu

gradjevinski fakultet
... preddiplomskih studija građevinarstva, arhitekture i urbanizma je upoznati maturante i širu javnost s radom Fakulteta, mogućnostima i programima studiranja.

Nazočnima se na početku obratila Dekanica prof. dr. Maja Prskalo koja je istaknula zadovoljstvo zanimanjem maturanata za Građevinski fakultet koji ove godine slavi 40. godišnjicu uspješnog rada, i poželila im dobrodošlicu, te istaknula: "Građevinski fakultet Sveučilišta u Mostaru moderna je znanstvena institucija. Obrazujemo i za tržište pripremamo buduće inženjere koji će biti nositelji društvenog i gospodarskog napretka cijele regije. Posebno sam ponosna na inovativne nastavne programe, međunarodnu suradnju, znanstvene i stručne projekte, na zajednička dostignuća i brojna priznanja nastavnicima fakulteta - jer to čini jedan fakultet kvalitetnim i označava mudar odabir za sve buduće studente. "

Fakultet i građevinske smjerove je detaljnije predstavio prof. dr. Goran Šunjić, dok su dr. sc. Valerija Kopilaš i dr. art. Svetislav Cvetković maturante upoznali s novim Studijem arhitekture i urbanizma. U nastavku programa maturanti su razgledali Fakultet, upoznali se s brojnim tehničkim i nastavnim pomagalima, te se družili, razmijenili iskustva i praktične savjete sa studentima Građevinskog fakulteta.