FOTO  CRO STAR Maskenbalom prošetali gladijatori, princeze, zatvorenici, klaunovi, Batman...

CRO STAR Maskenbalom prošetali gladijatori, princeze, zatvorenici, klaunovi, Batman...
Cro Star

Mostarski taekwondo klub Cro Star, koji vodi trenerica Klaudia Marić, nastavlja sa svojim aktivnostima. U klubu je održan tradicionalni klupski maskenbal, na kojem je sudjelovalo 40 članova kluba, a maske su bile fantastične. Djeca su se stvarno potrudila i pokazala svoju kreativnost, pa su tako maskenbalom prošetali gladijatori, princeze, zatvorenici, klaunovi, Batman itd.

Žiri su činili treneri Boris Knezović i Teo Jergović. Super Mario je proglašen za najbolju masku, drugo mjesto je bila grupna maska Marshmello, a dva treća mjesta su pripala Jokeru i štrumpfovima.
Flipko i Feel Happy su sve sudionike klupskog maskenbala nagradili poklon vrećicom, što je djecu jako obradovalo, jer su očekivali da će samo najbolje maske dobiti nagradu.

„Želim se zahvaliti Flipku i Feel Happy na darovima za sve sudionike maskenbala. Bilo je jako veselo, i svi smo se odlično zabavili. Dosta roditelja je gledalo maskenbal te je defile svih sudionika bio popraćen velikim pljeskom. Nažalost još ima bolesne djece, tako da bi zasigurno i više djece sudjelovalo na maskenbalu.

Pored turnira želimo u svakom slučaju poticati kreativnost djece i njihove ostale talente. Zato tijekom cijele godine organiziramo razne zanimljive klupske aktivnosti, i predivno je vidjeti koliko se djeca trude za svoje nastupe.“ rekla je trenerica Klaudia Marić.

Trenerica Klaudia Marić je nazočila i nedavno održanoj Skupštini Taekwondo Saveza Herceg Bosne i Skupštini Taekwondo Saveza Federacije BiH. Usvojen je kalendar natjecanja, te se članovi Cro Stara aktivno pripremaju za nadolazeće turnire.