Code Hub Mostar domaćin globalnog natjecanja u kodiranju

intera mostar

Želite odmjeriti snage sa svojim kolegama iz cijelog svijeta?

Ako ste na prethodna pitanja pozitivno odgovorili, Coding Contest je idealno natjecanje za vas!

Globalno natjecanje u kodiranju već se 28 puta u proteklih 11 godina istovremeno organiziralo u više od 60 gradova svijeta, a u petak, 16.11.2018. godine s početkom u 15h održat će se i u Mostaru, i to u Code Hub-u Mostar u organizaciji INTERA Tehnološkog Parka. Format natjecanja je već godinama poznat - svi natjecatelji imaju zadatak riješiti što više razina zadane igre u što kraćem vremenskom roku. Igru, koja će biti predstavljena tek na početku događaja, kreirali su stručnjaci iz Catalysts-a, austrijske organizacije koja stoji iza cijelog natjecanja.

Cijelo vrijeme trajanja događaja, svi će sudionici imati priliku izravno komunicirati s mentorima iz organizacijskog tima putem online komunikacijskih kanala dobivajući tako odgovore na svoja pitanja. Nakon proteka četiri sata, napravit će se presjek i odrediti svjetski pobjednik, ali posebno priznanje će dobiti i pobjednici svake lokacije pojedinačno. Za lokalne pobjednike INTERA Tehnološki Park je osigurao i simbolične nagrade, a organizatori će dodijeliti certifikate i medalje najboljima.

Kakvi su zadaci bili pred natjecateljima prošli put, možete provjeriti ovdje. Ako ste se uvjerili da je ovo natjecanje za vas, dovoljno je još da se prijavite pojedinačno ili u timu od tri osobe na linku. Nakon registracije, sve što trebate uraditi je upisati datum i termin u svoj kalendar te tada doći u Code Hub Mostar i ponijeti vlastiti laptop i pozitivnu energiju.