FOTO  Brojne ugledne osobe iz sportskog,kultornog i političkog života igraju za Studentski dom Dompes

Dompes , humane zvijezde, Mostar, fra Iko Skoko

Utakmica će igrati na stadionu Pod Bijelim brijegom, a prihod od prodanih ulaznica i sponzora ići za izgradnju Dompesa, točnije za unutarnje otvore.

Na konferenciji za novinare nazočili su fra iko Skoko, Branko Tušek kao predsjednik Udruge Humanih zvijezda Hrvatske, Slaven Knezović poznati mostarski glumac, te Ivica Džambas predsjednik Udruge PRONT iz Novog Travnika i jedan od organizatora ovog spektakla.

Predsjednik Udruženja Humane zvijezde iz Hrvatske Branko Tušek na konferenciji za medije u Mostaru napomenuo je da je predstojeći spektakl 109. u nizu na kojemu će se pojaviti tim zvijezda koji čine poznati sportaši i kulturni radnici iz susjedstva.

Iskazao je zadovoljstvo što će Humane zvijezde ponovno igrati u Bosni i Hercegovini nakon susreta u Vitezu i Orašju, najavljujući i dolazak legendarnih nogometaša reprezentacije Hrvatske koji su 1998. osvojili treće mjesto na Svjetskom prvenstvu u Francuskoj.

U ekipi će se naći i glumac Slaven Knezović koji je dosad odigrao oko 70 susreta. Posebno je sretan što će tim zvijezda čiji je član dugi niz godina konačno doći u njegov rodni grad.Knezović je u obraćanju medijima rekao kako je njegova uloga u timu plod ljubavi prema sportu, ali i prije svega želje da pomaže ljudima.

Kako prenosi Večernji.ba, očekuje se i službena potvrda dolaska dvaju nogometnih sudaca s UEFA-ine liste. Riječ je o hrvatskim sucima Bruni Mariću i Ivanu Bebeku.

Oni bi vjerojatno sudili po jedno poluvrijeme, a iskazali su dobru volju za dolaskom ako bi termin utakmice mogli prilagoditi svojim svakodnevnim obvezama.

Fra Iko Skoko uz zahvalnost svim sudionicima koji će se pojaviti u Mostaru zahvalio je i dijaspori u SAD-u koja je osigurala lift za Dompes, kao i svim kolektivima koji su pomogli organizaciju sportsko-glazbenog spektakla.