»Belinka« obnavlja klupe i dječja igrala u mostarskom parku Zrinjevac

Time će dva aspekta svojeg poslanstva - zaštitu drveta i brigu za okolinu - udružiti u jedan projekt. Tijekom 2013. godine stručnjaci Belinke žele besplatno, svojim premazima, obnavljati drvene klupe u gradskim parkovima svh većih gradova u BiH.

Mostar je prvi grad u koji su došli s ovom idejom i željom osvježiti klupe u gradskom parku Zrinjevac.

Grad Mostar je prihvatio ideju, a u kontaktu predstavnika tvrtke HG trade BiH - generalnog uvoznika Belinke s nadležnim gradskim službama dogovoreno je da projekt obuhvati i sanaciju drvenih dječjih igrala u parku. Grad je na sebe preuzeo obvezu nabaviti nedostajuće i polomljene grede na sjedalima klupa u parku.

Aktivnosti na obnovi drvenog mobilijara u parku Zrinjevac će trajati cijeli ovaj tjedan, a za to vrijeme će tehnički suradnici »Belinke«,, koji će i vršiti radove, biti na raspolaganju građanima i za bilo koja pitanja,vezana za primjenu Belinkinih proizvoda za zaštitu drveta.

Posjetitelje parka molimo za strpljenje i toleranciju tijekom izvođenja radova, a sve druge koji žele upoznati način rada s Belinkinim proizvodima srdačno pozivamo da tijekom ovog tjedna posjete park Zrinjevac, stoji u priopćenju Grada Mostara.