Bande huligana ponovno bez povoda napadaju građane Mostara

Bande huligana ponovno bez povoda napadaju građane Mostara
Tek se treba otkriti tko su oni.

Istražitelji su pokušavajući otkriti identitet napadača, pregledavali nadzorne snimke s objekata u Ulici Ante Starčevića gdje je 17-godišnjak napadnut, potvrdio je Srećko Bošnjak, načelnik Odjela kriminalističke policije MUP-a Hercegovačko-neretvanske županije, dodavši kako zasad nitko nije uhićen.

"Sumnjamo da je riječ o istoj skupini koja je ove godine u istom naselju na sličan način pretukla još neke prolaznike", rekao je Bošnjak za Dnevni list.

Dodao je da su policiji od početka godine prijavljena dva napada u Centru 2, gdje su huligani bez povoda nasrtali na prolaznike i mlatili ih, a da je ovaj posljednji, treći slučaj, ujedno i najozbiljniji.

"Ovo nas je već počelo zabrinjavati", rekao je on.

"Sumnjamo da se u ovom slučaju radi o istoj skupini koja bez povoda nasrće na građane. Ne traže novac, napadaju iz čiste obijesti, samo da nekoga pretuku", prepričao je Bošnjak.

Prema onom što je rečeno u policiji, očito se radi o mladićima koji se okupljaju u parkovima i prolazima u Centru 2 s jedinim ciljem - nekoga premlatiti.

Nakon posljednjeg huliganskog napada ponovno se aktualiziralo pitanje koliko je sigurno slobodno hodati ulicama Mostara.