FOTO  Aluminijevi sindikalisti darivali mališane koji se nose s posebnim životnim teškoćama

Aluminij Mostar, caritas, djeca sa posebnim potrebama
...za radno osposobljavanje osoba s poteškoćama u razvitku Nazaret, Caritasova rehabilitacijskog središta za osobe s posebnim potrebama Sveta Obitelj, Osnovne škole za djecu s posebnim potrebama Mostar te Udruge slijepih osoba HNŽ-a Mostar.

U zajedničkoj organizaciji Nezavisnoga sindikata zaposlenika Aluminija i Uprave Društva, a u povodu obilježavanja blagdana Svetoga Nikole, rukovodstvo tvorničke sindikalne organizacije obišlo je spomenute ustanove i njihovu osoblju uručilo ukupno 169 bogatih paketića za mališane, zajedno s nekim osnovnim higijenskim potrepštinama koje će im pomoći u svakodnevnici. Riječ je o već tradicionalnoj aktivnosti koju Aluminijevi sindikalisti, a samim time i svi naši djelatnici, unatoč teškim recesijskim učincima, ne preskaču već niz godina.

Tako će i sutra, s početkom u 17 sati, u Velikoj dvorani Hrvatskoga doma hercega Stjepana Kosače, biti upriličena podjela paketića za gotovo 300 djece Aluminijevih djelatnika, kada će glumica Hrvatskoga narodnog kazališta Mostar Sanda Krgo-Soldo izvesti i prigodnu blagdansku predstavu.