Aluminij daruje Mostar stotinu godina starim fotografijama HGPD ''Hrvoje''

...prostorijama, bit će otvorena u klubu Aluminij, u utorak (14. rujna 2010. godine), s početkom u 19 sati. Izložbu, u zajedničkoj organizaciji HGPD Hrvoje Mostar i Aluminija d.d. Mostar, priređujemo kao dar Mostaru, njegovim građanima i dragim gostima, u povodu 120. obljetnice postojanja ovoga plemenitog društva, potom u povodu 20. obljetnice postojanja ugledne klape Hrvoje Mostar, kao sastavnice toga društva, kao i u povodu nedavnoga izdavanja prve monografije Hrvoja, koju će biti moguće kupiti tijekom svečanosti, po promotivnoj cijeni.
U programu će sudjelovati predsjednica HGPD Hrvoje Mostar Marija Zelenika, povjesničarka umjetnosti Inga Dragoje-Mikulić te novinar Darko Juka, kao voditelj programa, dok će večer glazbeno oplemeniti klapa Hrvoje Mostar.
S radošću vas pozivamo, ulaz je besplatan, a nazočni će uživati u, stotinu i više godina starim, fotografijama iz staroga Hrvojeva albuma, koje pričaju još neispričanu priču o kulturi i uljudbi Mostara i Mostaraca, napose onih okupljenih upravo oko ovoga društva.
Izložba ostaje otvorenom i javnosti dostupnom i u danima nakon svečanosti.

Ured za odnose s javnošću