Aluminij darovao četiri računala Gimnaziji fra Grge Martića Mostar

Računala su prošla pregled i stručne intervencije u Aluminijevu Elektro-računalnomu središtu, a uručena su ravnateljici Krešić koja se od srca zahvalila na plemenitoj gesti, podsjetivši kako su i prije tri godine od Aluminija dobili jedno novo računalo.

Uprava Hercegovačkoga diva odlučila je na ovaj način podržati hvale vrijedan projekt Gimnazije fra Grge Martića koja je, među prvim školama u državi, uspostavila najviše tehnološke standarde, uvođenjem digitalnih dnevnika i opremanjem računalima učionica, u prvomu redu informatičkoga kabineta, kao i školskih prostorija u cjelini.

Aluminij će i nadalje, sukladno svojim mogućnostima, koje su ipak uvelike skromne u ovomu nezahvalnom recesijskom vremenu, nastaviti pomagati izobrazbu i odgoj mladih, što bi, poručuje direktor Društva Ivo Bradvica, trebalo biti u samomu vrhu prioriteta svih gospodarskih subjekata i gospodarstvenika ovoga podneblja. Upravo smo na tomu tragu nedavno i za OŠ Marina Držića na Buni također izdvojili jedno naše računalo, podržavši tako predan rad ravnatelja te škole Saše Jarmanovića na poboljšanju uvjeta školovanja najmlađih u tomu dijelu mostarske općine.