ALBERT PEHAR O KETI BANDIĆU Bio je pozitivna osoba, omiljen u svakom društvu

Albert Pehar
N1

Dokumentarni film o prerano preminulom nogometnom vrataru Krešimiru Ketu Bandiću bit će premjerno prikazan u četvrtak 5. ožujka u 19 sati u Hrvatskom domu hercega Stjepana Kosača u Mostaru.

Produkciju filma radila je RTV Herceg Bosne, a autor istoga je Albert Pehar.

“Nakon smrti Krešimira Kete Bandića kontaktirao sam njegovog oca Željka i predstavio mu ideju o snimanju filma. On je prihvatio moju inicijativu i bilo mu je veoma drago što se netko na taj način prisjetio Kete. Otac Željko je sudjelovao u realizaciji filma prikupljajući materijale i predlažući sugovornike. Zahvalio bih se ekipi RTV Herceg-Bosne na vrijednom radu, a posebno Darki Brkiću koji je montirao ovaj film", kazao je u razgovoru za hercegovina.info Albert Pehar. 

Albert Pehar

U filmu o Keti govore članovi njegove obitelji, prijatelji, treneri, suigrači iz njegove karijere koji su na poseban način cijenili Ketu kao igrača i čovjeka.

Najpotresnije je bilo kada smo posjetili obitelj Bandić, a njegova otac i djevojka Martina smogli su snage govoriti o Krešimiru Keti Bandiću. Mama Lidiji bilo je veoma teško dok smo pregledavali obiteljske albume tražeći materijale za film”, prisjeća se Pehar.

Albert Pehar

U filmu o Krešimiru Keti Bandiću govori i njegova učitelja iz Osnovne škole i školske kolege, te razrednica iz Srednje škole i kolege iz razreda.

Film je prepun anegdota iz djetinjstva i nogometnih dana Krešimira Kete Bandića. On je bio pozitivna osoba, zanimljiv i omiljen u svakom društvu. Ovaj uzorni mladić je zaslužio da u četvrtak dvorana Kosače bude ispunjena do posljednjeg mjesta”, rekao je Albert Pehar za hercegovina.info.

U filmu “Krešimir Keta Bandić” premijerno će biti izvedena pjesma “Hvala ti dječače dragi”, pjesma posvećena Keti, ali i svim mladim ljudima i sportašima koji su nas prerano napustili.

U prilogu možete vidjeti najavu filma.

Sadržaj se učitava...