Akcija za maturantice: 'Matura za 5'

Mostar, matura, maturalna zabava, maturalna večer, maturantice, maturanti

Naša grupa koju smo nazvali Matura za 5 djeluje trenutno djeluje na području naše zupanije tj. Hercegovačko-neretvanske županije što ne znači da nećemo izaći u susret i curama iz drugih županija ukoliko budemo u mogućnosti.

Nas ti cure/žene- ja(Vesna Kovač)kao administrator navedene grupe,Antonija Kolakušić i Mateja Lovrić odlučile smo uz pomoć cura/žena okupljenih u navedenu grupu osigurati curama koje su slabijeg imovinskog stanja da zablistaju na maturi.

Žene/cure koje su voljne pokloniti svoje haljine,cipele,nakit stavljaju slike u navedenu grupu a ja ih onda u dogovoru s njima preuzimam dok Antonija poklanja make up a Mateja frizure.

Do sada brojimo preko 200 članova i trenutno hajmo tako reći na stanju imamo oko 15 haljina,cipela. Dobivamo jako pozitivne komentare od članova i ostalih koji osim doniranih stvari daju i svoje ideje koje mi s radošću prihvaćamo.

Osim što smo zamolili da se doniraju stvari tako smo isto zamolili da nam jave sve cure za koje znaju da će im ovakav vid pomoći odgovarati. U kontaktu smo sa štičenicima Majčinog sela iz Međugorja i štičenicima Egipatskog sela u Mostaru kojima čemo naravno osigurati sve što je potrebno za taj dan ali ćemo pomoći i svim curama kojima je to potrebno. Stoga pozivamo sve da se odazovu ovoj akciji. Mladi su spremni pomoći samo im treba dati priliku.