FOTO   Akcija Darivanja Vijeća mladih Grada Mostar

vijeće mladih grada mostara

... koja su im ostala iz tekuće godine odlučili su donirati kroz prehrambene namirnice i poklon pakete najugroženijim građanima Mostara.

Tako su u srijedu posjetili Osnovnu školu za djecu s posebnim potrebama u Mostaru kojima su donirali stolni tenis, za rekreaciju učenika ove škole.

U četvrtak je Odbor za socijalnu zaštitu organizirao šetajuću prodaju kolačića po cijelom gradu, te skupili dodatna sredstva za akciju.

U petak jutro članovi Vijeća mladih Grada Mostara otišli su u nabavku namirnica, te iste u toku dana donirali Pučkoj i Narodnoj kuhinji, Ustanovi dječiji dom "Egipatsko selo", Ros Rosalesu, te štićenicima Udruženja Sunce.

"Željeli smo naše aktivnosti u ove predblagdanske dane posvetiti najugroženijim građanima našeg Grada, jer je ovo vrijeme darivanja. Mi imamo skromne izvore financiranja, ali smo htjeli koliko god možemo, taman simbolično, pomoći onima koji su napotrebitiji u našem Gradu. Želimo poslati poruku svim građanima, da pomognu svojim bližnjima, onima kojima je teško, jer je malo potrebno da nekoga učinite sretnim" rekao je predsjednik Vijeća mladih Grada Mostara Ivo Čarapina, te se posebno zahvalio svim članovima i volonterima koji su pomogli u ovoj akciji te učinili dobro djelo za svoju zajednicu.