FOTO  Ajmo na fuka u četvrtak na Maloj sceni HNK Mostar

ajmo na fuka
...projektom HNK Mostar i Narodnim pozorištem Mostar, koja će biti odigrana na Maloj sceni HNK Mostar u četvrtak 29.12.2016 u 20 sati.

Tema ratnih sukoba u Mostaru, koja je prvi put otvorena, privukla je mnoštvo gledatelja koji su u scenama prepoznavali i ratni i poratni život podijeljenog grada. Posebno je zanimljivo što se jedna lokalna priča, prepuna slenga s mostarskih ulica, dojmila na sličan način i gledatelja u Sarajevu, Tuzli, Zenici, Posušju, Gornjem Vakufu/Uskoplju, Trebinju, Bugojnu. Predstava je stigla i do Češke republike odigrana je dva puta u Pragu i Brnu a u studenom mjesecu ove godine gostovala je u Beču i Zagrebu.
Predstava koja govori o ratu prepoznata je kao pravi mirovni projekt i u međuvremenu je postala dio „PRO budućnosti" projekta koji se u Bosni i Hercegovini realizira u organizaciji Catholic Relief Services i USAID-a.

U predstavi glume Saša Oručević i Robert Pehar.

Ulaznice za predstavu po cijeni od 10 KM, za studente, umirovljenike i učenike 5 KM, mogu se kupiti na blagajni kazališta svakim radnim danom od 10 do 15 sati ili rezervirati :
- telefonom 063 317 348, 036 446 024
- putem Facebook stranica Hrvatsko narodno kazalište u Mostaru i HNK Mostar za studente, studenti za HNK Mostar
- e-mailom: [email protected]

I za ovu predstavu studenti Sveučilišta u Mostaru mogu iskoristiti svoje vaučere za besplatan ulaz na predstavu.