15. lipnja bit će otvoren CineStar Mostar, prvi CineStar multipleks u Bosni i Hercegovini

15. lipnja bit će otvoren CineStar Mostar, prvi CineStar multipleks u Bosni i Hercegovini
... koje po svemu prati svjetske trendove, a gledateljima omogućava uživanje u potpuno novoj dimenziji filma. U novotvorenom trgovačkom centru Mepas Mall u Mostaru 15. lipnja bit će otvoren CineStar Mostar, prvi CineStar multipleks u Bosni i Hercegovini.

CineStar Mostar ni po čemu neće biti obično kino - bit će to mjesto različitog zabavnog sadržaja, mjesto koje će napraviti kulturni "bum" i promijeniti kulturnu sliku Hercegovine i šire, kazali su za Dnevni list direktorica Saša Kešić i član Uprave CineStara Damir Milinić.

Pet dvorana CineStar Mostar bit će u potpunosti digitalizirano kino s pet dvorana ukupnog kapaciteta 709 sjedala. Čak tri dvorane bit će opremljene RealD 3D tehnologijom, a CineStar će i u Mostaru predstaviti svoju ultimativnu kinodvoranu, CineStar extreme, s platnom veličine 100 metara četvornih.

U CineStaru Mostar prikazivat će se prosječno 150 novih filmskih naslova godišnje, a osim filmova posjetitelji će moći uživati i u alternativnim sadržajima poput live prijenosa koncerata, opera, baleta i sportskih događanja, objedinjenih pod nazivom "Spektakli u CineStaru''.

Svi posjetitelji multipleksa CineStar Mostar imat će osigurano besplatno parkiralište. Za potpuni užitak gledanja filmova multipleksi CineStar osiguravaju komforne klimatizirane dvorane s "wall to wall" platnima i apsolutno najboljom svjetskom audio-vizualnom tehnologijom koja uključuje Barco digitalne projektore, Doremi servere i RealD 3D tehnologiju.

Posebne pogodnosti; Uvođenjem posebnih Stars Club 2X bonus kartica, studentskih kartica, ponoćnih i skrivenih premijera, filmskih matineja, online kupnjom ulaznica, ispisom istih kod kuće te najsuvremenijim RealD 3D naočalama koje uključuju i dječje naočale malih dimenzija, tvrtka zadovoljava sve vrhunske svjetske standarde u branši.

Svaki multipleks funkcionira i kao event i konferencijski centar koji povezanošću videolinkovima podržava konferencije za više tisuća ljudi.