MILETINA: Unatoč brojnim kontejnerima neodgovorni pojedinci smeće bacaju uz samu cestu

Smeće

Godinama je prilazna cesta od Miletine do ulaska na autocestu bila nešto čega smo se svi stidjeli. Tisuće i tisuće turista i hodočasnika koji bi pristizali u našu Hercegovinu našli bi se u čudu i nevjerici kada bi sišli s udobnosti autoceste. No, hvala Bogu i tome je došao kraj. Prilazni casta posljednjih mjeseci radi se punom parom na radost svih nas, što će sve izgledati puno ljepše.

No, ovih dana ima i onih kojima i nije toliko stalo do ljepote i okoliša. Mještani Miletine posljenjih dana uz samu cestu koja vodi prema brdu Križevac zateknu gomilu smeća.

-Uistinu nešto ružno za vidjeti. Unatoč brojnim kontenjerima koji su postavljeni, izbrojali smo ih čak osam, nekome je smeće teško baciti u iste. Svaku noć netko nekulturan i neodgovoran baca na istome mjestu u razmaku od dvadeset metara od Milećanske trafosranice od raskrsnice za Međugorje prema Križevcu, kažu nezadovoljni stanovnici Miletine za Hercegovina.info.

I zaista ružna slika, za sve nas ali i za več spomenute brojne turiste i hodočasnike koji pristižu u našu lijepu Hercegovinu. I dok smo za cestu optuživali političare, vladu, lijeve i desne, ovoga puta razmislimo sami o sebi svojim postupcima. 

Hercegovina.info