U Ljubuškom 'Dan zajedništva, ponosa i sreće'

U Ljubuškom 'Dan zajedništva, ponosa i sreće'

Inicijativi su se pridružili, između ostalih, i predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović, izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Dalić, Luka Modrić, Ivan Rakitić, Miroslav Ćiro Blažević i mnoge druge sportske i estradne zvijezde.

Naime, prošlo je godinu dana od Svjetskog prvenstva u Rusiji, od veličanstvenog uspjeha hrvatske reprezentacije, od onih mjesec dana koji su ujedinili Hrvatsku.

Tim povodom, u Ljubuškom će 16. srpnja u Gradskom parku, s početkom u 18 sati, biti upriličeno druženje s najmlađim navijačima, dok je u 19 sati planiran bogat glazbeno-zabavni program.

 Osiguran je i besplatni navijački vlakić koji će voziti kroz grad, maskote s poklonima, bojanje lica u obilježja hrvatske nogometne reprezentacije te mnogobrojni sadržaji. Planirano je i razvijanje velike hrvatske zastave.

 Organizatori su pozvali sve Hercegovce da još jednom pokažu snagu zajedništva.

"Pozivamo sve navijače da na taj dan iziđu na ulice u što većem broju, da odjenu kockaste dresove, uzmu navijačke rekvizite i da svi zajedno proslavimo najveći uspjeh hrvatskog sporta od nezavisnosti i skupa obilježimo prvi 'Dan zajedništva, ponosa i sreće' za kojeg smo uvjereni da će se nastaviti obilježavati i narednih godina.

Pokažimo još jednom svehrvatsko zajedništvo i budimo svi taj dan u kockicama, obilježimo ga i proslavimo onako kako taj dan to zaslužuje, ma gdje bili", poručili su organizatori.