Svečano otvorene dvije INA-ine benzinske postaje na hercegovačkom dijelu autoceste

ina otvaranje

Radi se o veoma značajnom projektu za Holdinu d.o.o. na bosanskohercegovačkom tržištu u njenom dugogodišnjem poslovanju, piše dnevni-list.ba.

Svečano otvorenje

Na svečanom otvaranju nazočili su, između ostalih, načelnik općine Ljubuški Nevenko Barbarić, Zoltan Aldott, predsjednik Uprave INA-e, Ante Aralica, direktor sarajevske "Holdine", kao i brojni drugi uglednici, poslovni partneri i prijatelji kompanije.

- Vrijednost investicije je 5 milijuna maraka, predviđenih za obje benzinske postaje na Kravici, a ono što nas najviše raduje je to da će, zahvaljujući ovom projektu, biti uposleno 34 djelatnika, što dovoljno govorio o tome da brinemo i o radnim mjestima. U cijeli proces gradnje bilo je uključeno 19 izvođača radova, od kojih je 14 domaćih, i 130 ljudi koji su radili za te domaće izvođače. Usuđujem se reći kako je ova benzinska postaja naš najveći i najbolji model koji imamo te se nadam kako će potrošači biti zadovoljni cjelokupnom ponudom. Nudimo gorivo koje je broj jedan po kvaliteti, a tu je i trgovina u koju smo dosta uložili, kazao je u prigodi svečanog otvaranja benzinske postaje Ante Aralica, direktor sarajevske "Holdine.

O značaju ovog projekta za lokalnu zajednicu govorio je Nevenko Barbarić, načelnik općine Ljubuški, istaknuvši kako će isti biti najkvalitetniji servis turistima, hodočasnicima, prolaznicima, gospodarstvenicima....

Značaj projekta

- Najsrdačnije se zahvaljujem svima koji su sudjelovali u ovom projektu, koji je od velikog značaja za općinu Ljubuški, osobito zbog otvaranja novih radnih mjesta, poručio je, između ostalog, načelnik Barbarić.

Njegovim riječima pridružio se i Zoltan Aldott, predsjednik Uprave INA-e, poželjevši svima, a osobito djelatnicima, puno uspjeha u radu.

- S punom pažnjom smo pratili cijeli projekt, a sudeći po lokalitetu koji je prelijep, zasigurno će privući veliki broj turista, poručio je Aldott.

Kažimo i to kako će, prema podacima dostupnim na stranici JP Autoceste Federacije BiH, INA otvoriti i benzinske postaje u Lepenici s obje strane autoputa.