Ljubuški: Obustava prometa zbog radova, mole se svi putnici za razumijevanje

Rakitno, Rakitno-Blidinje , radovi na cesti, obustava prometa, BIH, prognoza, mreža, loša mreža , Ljubuški, obavijest

Grad Ljubuški, Služba za stambeno – komunalne i Inspekcijske poslove obavještava sveukupnu javnost da su u ponedjeljak i utorak (26. kolovoza i 27. kolovoza 2019.) u vremenskom razdoblju od 07 do 16 sati planirani radovi na pripremi i izvođenju radova asfaltiranja dijela ulice Hrvatskih branitelja, kako slijedi:

– od kružnog toka na križanju ulica: Hrvatskih branitelja, dr. Isidora Pape, dr. Ante Vukšića (ispod OŠ “Marka Marulića”) i dalje sjeverno

–  do križanja ulice Hrvatskih branitelja sa ulicom Petra Barbarića (do zgrade Općinskog suda Ljubuški),

po fazama izvođenja predmetnih radova, te će sukladno potrebama na pripremi i izvođenju radova asfaltiranja dolaziti do zatvaranja dijela predmetne ulice i izmjene režima prometa (preusmjeravanje prometnih tokova) u navedenom vremenskom periodu, uz produženje u slučaju nepredviđenih situacija.

Zona izvođenja radova će biti obilježena odgovarajućom prometnom signalizacijom, uz nadležnost PU Ljubuški, te će isti uz provođenje zakonskih mjera i postupaka vršiti izmjenu režima prometa (preusmjeravanje prometnih tokova).

Molimo sve sudionike u prometu da se prilagode i pridržavaju postojeće izmjene režima prometa (preusmjeravanje prometnih tokova) uz razumijevanje i strpljenje, da u navedenom vremenskom intervalu pokušavaju izbjegavati navedenu dionicu predmetne ulice te koriste alternativne pravce.

(jabuka.tv)