Mise za uočnicu i sv. Antu pratite uživo - Video prijenos preko interneta

... Devetnicu mole sv. Antu da nam zagovara kod nebeskog Oca da nam umnoži vjeru. Današnjem čovjeku koji je bombardiran raznoraznim informacijama potreban je navještaj vjere životom i osobnim svjedočanstvom u kojemu će se vječna Božja Riječ iznova utjeloviti. To je poziv i zadatak svakog kršćanina i vjernika.

Nažalost, ne mogu svi biti ovih dana na Humcu. Veći dio njih je van svog rodnog kraja, drugi zbog starosti, neki bolesti,  neki su odsutni zbog posla ili kojeg drugog opravdanog razloga.

Za sve njih već nekoliko godina Radio Ljubuški prenosi uočnicu i središnje misno slavlje na sv. Antu u 11 sati, a od ove godine sveta misa na uočnicu i na sam blagdan sv.  Ante moći će se uživo pratiti i preko web-stranice Samostana i župe sv. Ante Humac-Ljubuški: www.humac.ba.

Informacijsko edukacijsko društvo „Herc info" u suradnji sa Hercegovinalive.com i uz pokroviteljstvo Croatia osiguranja d.d. Ljubuški organizira prijenos preko interneta svete mise uočnice sutra u srijedu 12. lipnja od 18 sati - svečano misno slavlje predvodi mons. dr. Ratko Perić, mostarski biskup, a svetu misu u četvrtak 13. lipnja u 11 sati predvodi fra Jozo Čirko, poznati dominikanac iz Splita.