FOTO  Ljubuški: Zlatne 'Dream team babe' svečano dočekane u središtu grada

zlatne babe, doček

Nakon što su nedavno najavile svoje sudjelovanje u zabavnoj emisiji Nove TV – „Supertalent“, članice ženske pjevačke skupine „Dream team Babe“ iz Ljubuškog su, vjerujemo, opravdale očekivanja svih onih koji su s nestrpljenjem očekivali njihov nastup, piše Dnevni list.

Ove vesele i raspjevane Ljubušanke dobile su zlatni gumb od Davora Bilmana, nekadašnjeg vladara plesnih podija, i tako osigurale plasman u polufinale emisije, koja je osvojila srca brojnih gledatelja. Pjevale su o Ljubuškom, Hercegovini, žiriju, svojoj turneji…, i po završetku nastupa, „okitile“ žiri vlastitim rukotvorinama.
Pohvale za nastup

„Četiri člana tu žirija, ekipa nam najmilija. Poslušajte, pogledajte, samo gumba ne stiskajte. Janko, Maja i Martina i Davore slatki stvore, sve vas puno babe vole!“ otpjevale su i raspametile žiri i publiku.
Posebno iznenađena njihovom izvedbom bila je Maja Šuput, rekavši kako su „Dream team Babe“ iznimno šarmantne i talentirane.
„Nema petka, subote i nedjelje da negdje ne nastupamo. Mi živimo kao da nam je 15 godina, sve same radimo, a nemamo ni menadžera“, kazale su u emisiji, iako bi, ističu, rado prihvatile i pomoć ako im netko ponudi.
Zahvaljujući nastupu, koji će se dugo pamtiti, Grad Ljubuški odlučio je „Dream team Babe“ prigodno dočekati i zahvaliti im, između ostalog, na dobroj promociji Ljubuškog, Hercegovine, autohtonih napjeva…
Pjesma, ples, torta…

Na Trgu dr. Franje Tuđmana tako su se okupili ljubitelji izričaja zlatnih Ljubušanki, ali i oni nešto mlađi, koji su se tek upoznali s radom ove skupine. Pred sugrađanima su se pojavile u pratnji motorista iz MK „Bigeste“, a potporu su im na bini dale i kolege iz Brotnja i Dretelja te pjevač Jozo Vučić.