FOTO  Ljubuški: Održano predavanje „Putopisni Best Of“ by Jurica Galić Juka

Jurica Galić Juka, Ljubuški

Putopisno predavanje pod nazivom „Putopisni Best Of“, a predavač je Jurica Galić Juka, poznati dokumentarni fotograf, svjetski putnik i putopisac održano je večeras u caffe galeriji Kerametal u Ljubuškom.

Predavanje je trajalo oko dva i pol sata, a nazočni su u jednom dahu slušali Jukine priče popraćene njegovim prekrasnim fotografijama.  Ukratko Putopisni Best Of le presjek zanimljivih situacija i tema svojih putešestvija i ekspedicija diljem svijeta u posljednjih nekoliko godina.

Slušajući Juku, pogotovo gledajući njegove fotografije imate osjećaj kao da ste bili s njim na njegovim avanturama širom svijeta.

Juka je večeras nekoliko puta istakao da je fasciniran onim na što je nailazio na svojim putovanjima, a mi morami reći da je upravo njegovo večerašnje predavanje bilo fascinantno. Na koncu nazočni su mogli kupiti njegovu "Putopisnu fotomonografiju 2014. - 2019." njegovih najboljih fotografija od kojih su mnoge dobile vrijedne nagrade.

Ono što je najaznimljivije jeste da Juka svoja putovanja financira sam, a potporu mu možete iskazati tako što se pretplatite na njegov you tube kanal.

Na koncu već sada možemo najaviti slično predavanje u Mostaru koje će biti održano početkom slijedeće godine.