Ljubuški: Mario Nižić preživio udar groma

ljubušak, grom, grom, smrt, poljaci, Trebinje, grom, grom, udar groma, Rama, ovce, udar groma, grom, more, grom, udar groma, grom, udar groma, Nevesinje, bolnica, grom, udar groma, Orašje, grom, udar groma, grom, ovce, Čabulja, radnik, udar groma, grom, krave, Rama, grom, ABA liga, udar groma, kiša, Dalmacija, grom, udar groma, grom, udar groma, oluja, Hercegovina, Tomislavgrad, grmljavina, grom, udar groma, lovac, grom, Međugorje
 Na svu sreću 36-ogodišnji Mario Nižić iz ljubuškog mjesta Lisice, preživio je udar groma te se nalazi na liječenju internog odjela Sveučilišne bolnice Mostar i nije u životnoj opasnosti.

Nesreća se dogodila nakon ponoći, kada je nevrijeme i počelo, te je M.N. krenuo u štalu od kiše zaštititi sijeno i domaće životinje. U tom trenutku grom je pogodio štalu pa tako i M.N. koji je pao u nesvijest. Kako se nije vraćao u kuću, obitelj se zabrinula te su ga našli onesviješćenog u gorućoj štali. Prema informacijama iz SKB-a ozlijeđeni je bio u konfuznom stanju, osjećao je bolove u prsnom košu ali, na svu sreću, nazire se oporavak. (republikainfo.com)