Kronika ljubuške humanosti

Po prvi dio skupljenih paketića, u ponedjeljak ujutro, došli su Jozo Barišić, Mirjana Pavlović i Zlata Babić iz Centra za socijalni rad Ljubuški, te su iste tijekom dana podijelili djeci iz socijalno najugroženijih obitelji.

 

No, novi paketići nastavili su i dalje stizati u prostorije Radija, i to iz OŠ Mraka Marulića ( II c razred sa vjeroučiteljicom sestrom Benediktom Luburić i učiteljicom Natalijom Matijašević), iz OŠ Ivane Brlić Mažuranić ( učiteljica Lidija Rašić sa I c razredom), Lovro i Nikola Majić, Nikola Čuljak, Božena Loboja, Lucija Vukojević, Ante Jukić, Nikolina Miličević, Marija , Marko….. učenici VII a razreda iz OŠ Marka Marulića…

Jutros je podijeljeno još 55 paketića, od ukupno prikupljenih 120. Akcija se nastavlja i dalje, te ukoliko to već niste učinili, paketić možete dostaviti na Radio do četvrtka 24. prosinca u 12 sati.

U akciji pomoći obitelji Roso iz Vitine, koju Radio LJubuški, kao medijski pokrovitelj prati, do sada je na žiro račun br. 3381602276672733 kod Uni Credit Bank d.d. Ljubuški prikupljeno 9.200 KM. Radovi na kući će početi odmah poslije božićnih blagdana.

Podsjećamo, 10. prosinca ove godine u jutarnjim satima,obiteljska kuća Nikice Rose iz Vitine potpuno je izgorjela.Obitelj Roso ima četvoro malodobne djece.

Radio Ljubuški [ 99,4 MHz ]