Djevojčica iz Hercegovine pozvala na rođendan hrvatsku predsjednicu Kolindu Grabar-Kitarović – evo što joj je odgovorila

Djevojčica iz Hercegovine pozvala na rođendan hrvatsku predsjednicu Kolindu Grabar-Kitarović – evo što joj je odgovorila
Naime, djevojčica je odlučila proslaviti rođendan u Hercegovini, ni manje ni više, nego u nazočnosti hrvatske predsjednice Kolinde Grabar - Kitarović.

Kako je za Fenix-magazin rečeno, Klara je s obitelji, na poziv njihovog kuma tenisača Ivana Dodiga, bila u travnju na Davis Cupu, na meču Hrvatske i Kazahstana.

Poslije toga je cijela obitelj, na poziv savjetnika predsjednice Tomislava Madžara, zajedno sa ostalim hrvatskim iseljenicima, posjetila predsjednicu na Pantovčaku. Tu joj je Klara uručila pismo i poziv za klara primorac1njen rođendan u Hercegovini.

Klara je rođendan proslavila 30. srpnja, ali bez hrvatske predsjednice koja nije mogla doći zbog brojnih obaveza.

No, djevojčicu je zato u pošti u Ljubuškom nedavno dočekalo pismo naslovljeno na nju. U njemu piše:

"Draga Klara,

Zbog brojnih obveza nisam u mogućnosti odazvati se tvome pozivu stoga ti ovim putem čestitam rođendan, želim puno zdravlja, radosti i veselja i nadam se da ćeš imati lijepu rođendansku proslavu sa svojom obitelji s kojom si me posjetila u mome uredu ovoga proljeća.

Želim ti puno zabave tokom ljeta i lijepih uspomena na bezbrižne dane djetinjstva i srdačno te pozdravlja.

Sretan ti rođendan, tvoja Kolinda Grabar-Kitarović", napisala je predsjednica u pismu.

Fenix-magazin/IM/Foto: Fenix-magazin