Darovi vratili osmjeh na dječja lica

... ovoga grada, ponajprije oni najmanji, imaju želju pomoći svojim vršnjacima. Paketići su podijeljeni djeci s poteškoćama u razvoju, djeci iz obitelji korisnika stalne socijalne pomoći i djeci iz obitelji u stanju socijalne potrebe.

Skupljeno 30.000 maraka

“U ime onih koji su dobili paketić od srca zahvaljujemo Radiju Ljubuškom, djeci, njihovim učiteljicama, mamama i bakama na nesebičnim, šarenim i s puno ljubavi i mašte upakiranim darovima”, kazao je Jozo Barišić, ravnatelj Centra za socijalni rad Ljubuški.

Isto tako, Barišić je kazao kako je uspješno okončana i humanitarna akcija pod geslom “Božić svima” u čiju se realizaciju uključio Crveni križ Ljubuški te Udruga “Sveti Ante” s Humca.

“Veliki broj gospodarskih subjekata, kojima smo poslali dopis, odazvao se našoj akciji, tako da mogu slobodno reći da je skupljeno do 30.000 maraka kako u novcu, tako i u materijalnim stvarima.

I Općina Ljubuški je se uključila u ovu akciju s 7000 maraka u vidu jednokratnih novčanih pomoći. Novac i hrana i ostala materijalna sredstva dostavljena su na adrese stalnih korisnika socijalne pomoći, djece s posebnim potrebama, te na adrese obitelji s većim brojem djece.

Dnevni list