Autoceste FBiH i Općina Ljubuški potpisali sporazum za izgradnju cjevovoda

auto cesta, Posavina, stanje na cestama, stanje na cestama, stanje na cestama, stanje na cestama, auto cesta, veresija, stanje na cestama, autocesta, konzorcij, autocesta, izgradnja, Bosna, autocesta, Hercegovina, autocesta, petlja, Mostar, autocesta, Ljubuški, autocesta, Koridor Vc, putovanje, Slavonija, BIH, more, koridor 5c, autocesta, zvirići, Bijača, vozačke dozvole, BIH, Njemačka, stanje na cestama, stanje na putevima, AMS BIH, stanje na putevima, stanje na cestama, AMS BIH, stanje na putevima, stanje na cestama, AMS BIH, stanje na putevima, stanje na cestama, AMS BIH, stanje na cestama, stanje na putevima, stanje na cestama, stanje na putevima, AMS BIH, stanje na prometnicama, stanje na cestama, stanje na putevima, AMS BIH, stanje na putevima, stanje na prometnicama, stanje na cestama, AMS BIH, autocesta, autocesta A1, autocesta 5c, stanje na prometnicama, stanje na cestama, stanje na putevima, AMS BIH, stanje na putevima, stanje na prometnicama, stanje na cestama, AMS BIH, stanje na prometnicama,
...kao dijela mreže vodoopskrbnog sistema Općine Ljubuški, priopćeno je iz tog javnog poduzeća.

Izgradnja cjevovoda ujedno će omogućiti i napajanje objekata na Koridoru Vc poddionica Zvirovići - Bijača. Sporazum su potpisali direktor JP Autoceste FBiH d.o.o. Mostar Ensad Karić i načelnik Općine Ljubuški Nevenko Barbarić.

Izvođenje radova, nadzor nad izgradnjom i probno puštanje u rad izvršit će JP Autoceste FBiH d.o.o. Mostar. Vrijednost radova je preko 1 milijun KM.

U priopćenju se navodi kako je ovo nastavak uspješne suradnje koju JP Autoceste FBiH d.o.o. Mostar ima s lokalnim zajednicama kroz koje prolazi Koridor Vc.

Izvor:Fena