ZETOVA MOLBA doktorima u Livnu 'Očitajte mi punici, mojoj lavici, CT. K’o Boga vas molim'!

ZETOVA MOLBA doktorima u Livnu 'Očitajte mi punici, mojoj lavici, CT. K’o Boga vas molim'!

‘Moja punica iz Tomislavgrada je šesti dan u Županijskoj bolnici u Livnu i još čeka dijagnozu i pravu terapiju. Ljudi mi govore - traži veze i čupaj je od tamo, jer neće do Božića. Strah me da je tako. Prebacuju je k’o ping-pong lopticu s kirurgije na interno i sad čekamo doktora da s kirurgije dođe na interno, a to traje vječnost. Punica mi tihim glasom iz bolničke postelje govori: ” Ajmo mi zete kući, jadna ja, triba Božić opremiti…”

Kaže mi doktorica, ako je bude trebalo otvarati ne možemo to učiniti, jer Ruža je stara i pije lijekove za srce, a srce joj je preogromno. O Isuse moj, u sebi pomislih, kad ikada sam ja saznao da Seonička ima ogromno srce! To je žena koja je lavovski kročila kroz život noseći u tom svom preogromnom srcu dva prerano izgubljena anđela, svoje sinove Jakova i Stojana . Nikad nije dala ni svog obraza ni svog ponosa. Takvi gubitci, a onakav ponos i držanje nisam vidio u životu. Iako je i danas svašta goni, moja punica je živi dokaz one Isusove rečenice ”Idi, vjera te tvoja spasila!”

Zato, dragi moji doktori u Županijskoj bolnici u Livnu, zaobiđite jedan Božićni domjenak, očitajte mi punici, mojoj lavici, CT k’o Boga vas molim, ovako javno!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Moli vas to Jozo Jojo Smiljanić iz Sarajlija, Tomislavgrad", prenosi Tomislavnews.