FOTO/VIDEO  Više od 200 učenika livanjskih osnovnih škola posjetilo Sajam vježbovnih tvrtki i Dan otvorenih vrata

Dan otvorenih vrata Srednje ekonomske škole Livno, Petar Galić, Vlada Hercegbosanske županije

Sudjelovalo je deset vježbovnih tvrtki s područja županije i Orašja. I ovaj sajam je održan pod pokroviteljstvom Ministarstva znanosti, prosvjete, kulture i športa Hercegbosanske županije, ministra Petra Galića, te općinskog načelnika Livna, Luke Čelana.
U sklopu sajma održan je i Dan otvorenih vrata Srednje ekonomske škole Livno. Više od 200 učenika livanjskih osnovnih škola je posjetilo Sajam vježbovnih tvrtki i Dan otvorenih vrata u Srednjoj ekonomskoj školi. Ova manifestacija je pružila priliku učenicima osnovnih škola da dobiju više informacija o novim smjerovima koji će im biti ponuđeni u nadolazećoj školskoj godini. Učenici su iskoristili priliku razgledati kabinete i opremu škole, te profesore i njihove učenike-asistente pitati sve ono što ih zanima o nastavi, uvjetima i radu u ekonomskoj školi.
Svojim sudjelovanjem u konkretnim aktivnostima u vremenu posjete učenici su mogli steći uvid u široku lepezu aktivnosti koje ekonomska škola nudi svojim učenicima kroz redovitu nastavu i izvannastavne aktivnosti. Tako je učenicima osnovnih škola prikazan interaktivan način rada kroz suvremeno opremljene multimedijalne kabinete iz ekonomske skupine predmeta, zemljopisa, hrvatskog jezika, matematike, stranih jezika i informatike.