Prijave za sajam 'Zlatne ruke Livnjaka'

Božićni sajam

Prodajno trgovački centar "Forum" iz Livna poziva sve zainteresirane osobe koje se bave izradom rukotvorina, autohtonih gastronomskih proizvoda i rade na očuvanju starih zanata na području grada Livna i šire da se svojim radovima uključe na Božićni sajam "Zlatne ruke Livnjaka".

Sajam će se održati 13. prosinca u prostorijama spomenutog centra, a rok za prijavu je 1. prosinca. Broj prijava je ograničen, a prema najavi organizatora očekuju se izlagači s proizvodima i rukotvorinama iz različitih oblasti.

Riječ je o sajmu rukotvorina što ih ovaj poslovni centar organizira tradicionalno u prosinačko i predblagdansko vrijeme, a osmišljen je kao glavni sezonski događaj, kazali su Feni organizatori sajma koji kao cilj navode jačanje kapaciteta proizvođača rukotvoraca, te upoznavanje javnosti Livna s njihovim radom.

Proteklih godina predstavilo se 40 izlagača, najviše s područja Livna, Tomislavgrada, Kupresa, Glamoča, Bosanskog Petrovca, Drvara te Trilja iz susjedne Hrvatske.

Posjetiteljima su ponudili proizvode iz domaće radinosti poput sira i suhomesnatih proizvoda, pčelarske proizvode, likere, kupinovo vino, suvenire, ručne drvene i slikarske radove, pleteninu, kožnu galanteriju, oslikano staklo, unikatne darove i slično.