Objavljen Javni poziv za dodjelu sredstava iz Fonda za zaštitu okoliša Federacije BiH

sredstva  , zaštita okoliša

Ministarstvo graditeljstva, obnove, prostornog uređenja i zaštite okoliša Hercegbosanske županije raspisalo je Javni poziv za odabir korisnika sredstava planiranih u Proračunu Hercegbosanske županije za 2019. godinu na poziciji Ministarstva graditeljstva, obnove, prostornog uređenja i zaštite okoliša „Ostale potpore – sredstva za zaštitu okoliša“ iz namjenskih sredstava Fonda za zaštitu okoliša Federacije BiH u ukupnom iznosu od 725.000,00 KM.

Cilj programa je poboljšanje usluga prikupljanja otpada i povećanje stupnja reciklaže, kao i kvalitetnije upravljanje vodama i zaštita od onečišćenja.

Od ukupnih sredstava u iznosu od 725.000,00 KM iz namjenskih sredstava Fonda za zaštitu okoliša Federacije BiH 400.000,00 KM predviđeno je za sufinanciranje projekata i programa upravljanja otpadom, dok je 325.000,00 KM predviđeno za sufinanciranje programa i projekata za zaštitu voda.

Javni poziv ostaje otvoren 30 dana od dana objavljivanja na službenoj web stranici Vlade Hercegbosanske županije, a sve dodatne informacije vezane za Javni poziv možete pogledati i preuzeti OVDJE.