Livno: Treća izložba udomljenih pasa i mješanaca

Livno: Treća izložba udomljenih pasa i mješanaca
Cilj ovog događaja je podizanje svijesti građana o problematici napuštenih pasa kao i o mogućnostima rješavanja problema, ali i promoviranje udomljavanja napuštenih pasa kao bitnog segmenta u samom dugoročnom rješenju ove problematike u HBŽ.

Prijave za izložbu možete poslati na facebook stranicu: Udruga za zaštitu životinja ‘O' ili mail [email protected] ili na broj 063/980-705.

Prijava treba sadržavati ime i prezime vlasnika, ime psa, starost psa, karakterne osobine i zanimljivosti o Vašem psu (na koji način je udomljen ili neka zanimljiva priča o njemu i sl.).

Obzirom da je prijava i sudjelovanje besplatno, kotacija po dolasku vlasnika i ljubimca na izložbu bila bi znakovita podrška u vidu hrane za napuštene pse, ovisno o mogućnostima.

Osim izložbe udomljenih pasa, pri ovom događaju su predviđene zabavne te poučne radionice za djecu, kao i darovi za sudionike izložbe te druga iznenađenja, pa s toga pozivamo sve vlasnike udomljenih pasa da se odazovu i prijave svoje ljubimce.

Napominjemo da su na druženje pozvani svi vlasnici pasa ne ovisno o podrijetlu ljubimca i rasi, prijateljski raspoloženi prema napuštenim psima.

Udruga za zaštitu životinja HBŽ "O"