Livno: Masovna tučnjava u ugostiteljskom objektu

Livno slikano sa Male kule
Kako stoji u priopćenju, u navedenom ugostiteljskom objektu koji se nalazi u mjestu Prilika kod Livna jučer u ranim jutarnjim satima došlo je do masovne tučnjave , s jedne strane 26-godišnjeg M.O. i I.R. iz Livna, te s druge strane 29-godišnjeg G.M, 22-godišnjeg S.S. i 23-godišnjeg I.E, sva trojica također iz Livna.

Tijekom obračuna M.O., I.R. i G.M su zadobili tjelesne ozljede s tim da je M.O u jednom trenutku pucao iz samokresa marke TT u pravcu vrata kuhinje ugostiteljskog objekta.

Povodom navedenog događaja djelatnici Policijske uprave Livno proveli su kriminalističku obradu nakon čega su jučer podnijeli županijskom tužiteljstvu HB županije izvješće o počinjenom kaznenom djelu protiv M.O. rođen 1985.godine u Livnu, G.M. rođen 1982.godine u Livnu, S.S. rođen 1989.godine u Livnu i I.E. rođen 1988.godine u Livnu, zbog postojanja osnovane sumnje da je M.O. počinio kaznena djela "Izazivanje opće opasnosti" i "Nasilničko ponašanje", dok kod ostalih postoji osnovana sumnja da su počinili kazneno djelo "Nasilničko ponašanje", stoji u priopćenju MUP-a .