Humanitarno-bajkerske udruge iz Hrvatske i Njemačke pomažu Livnu

Eurobiker Charity Croatia, bikeri, Humanitarna akcija
Primorsko-goranska županija pokrovitelj je ovogodišnje međunarodne humanitarne akcije "EUROTOUR 2015 N.Gradiška-Žepče-Livno-Rijeka" u organizaciji Udruga "Eurobiker Charity Croatia" i njemačke humanitarno-bajkerske udruge "Biker-Brummi-Hilfe" koja donosi vrijednu donaciju Dječjoj bolnici na Kantridi, Općoj bolnici u Novoj Gradišci te Domovima zdravlja u Žepču i Livnu .
Dogovoreno je to na sastanku župana Zlatka Komadine s predstavnicima Udruge "Eurobiker Charity Croatia" na čelu s predsjednikom Udruge Zlatko Blaževcom. Piše Poslovni.hr.

Humanitarni konvoj s 13 šlepera punih medicinske opreme koja je kupljena donacijama njemačkih motociklista, polazi iz Gradiške preko Žepča i Livna u Bosni i Hercegovini, gdje se isporučuju donacije domovima zdravlja,školama i domovima za starije i nemoćne te 22. svibnja stiže i do krajnje točke cijelog humanitarno-bajkerskog projekta gdje će predati donaciju Dječjoj bolnici na Kantridi.

Primorsko-goranska županija i riječki motociklisti doček konvoju organizirat će na Motodromu "Grobnik".

Udruga "Eurobiker Charity Croatia" neformalno djeluje od 2009 god. a formalno od lipnja 2013 god. i član je međunarodne humanitarno-bajkerske asocijacije "Eurobiker e.V.".Udruga djeluje pod zajedničkim motom svih Eurobikera "Mobilnost nadilazi granice i spaja kulture" i organizator je brojnih humanitarnih akcija poput donacije poplavljenimpodručjima Slavonije "Gunja 2014".

livno-online.com