Izišao novi, 23. po redu, broj Mog kamena!

Izišao novi, 23. po redu, broj Mog kamena!
Ovaj, 23. po redu, broj službenog glasila ZKHS-a posvećen je upravo tome, 15. godišnjici Kluba. Povodom tog vrijednog jubileja razgovarali smo s četvoricom dosadašnjih predsjednika ZKHS-a (ZKSH) o proteklih 15 godina Kluba.

Nastojali smo kroz pitanja približiti i opisati atmosferu koja je vladala u njihovo vrijeme. Pitali smo ih brojna pitanja o Klubu, o studentskom životu i o njima samima. Duplericu smo odlučili posvetiti kruni petnaestogodišnjeg postojanja Zavičajnog kluba hercegovačkih studenata, humanitarnoj akciji „Pružimo ruku prijateljstva i ljubavi“ o kojoj smo pričali s voditeljem akcije dr. med. Tomislavom Madžarom. Naravno, ni u ovom broju nismo zaboravili studente, njihova  promišljanja o aktualnim temama, studentskim problemima i životu općenito.

Tako ćete unutar korica ovog broja pronaći zanimljive pjesme o Hercegovini, saznati ćete kako je to studirati u Mostaru i u Varaždinu, osvrnuli smo se i na održanu tribinu o „Stanju Hrvata u BiH“ i na još mnogo zanimljivih tema koje će Vas nadam se informirati, zabaviti i potaknuti na razmišljanje.

Sve ovo i još puno toga moći ćete pročitati u novom broju koji možete pronaći na ovim stranicama i koji će se dijeliti na svim događajima u organizaciji ZKHS-a te prilikom redovitih sastanaka ponedjeljkom u upravi  SD Stjepan Radić u sobi 2.

Moj kamen broj 23 skinite ovdje!!

www.zkhs.hr/ljportal