Intervju: Josipa Palac, mlada glazbena nada progovorila o svojim planovima i željama

Intervju: Josipa Palac, mlada glazbena nada progovorila o svojim planovima i željama

Osim što je nastupila, Josipa je osvojila 'Zlatnu ribu', priznanje za najbolju tinejdžersku pjesmu. Tim povodom, Josipa nam je dala intervju u kojem je govorila o željama i ciljevima, koje želi ostvariti.

Josipa, nastupila si na Melodijama Mostara i osvojila nagradu za najbolju tinejdžersku pjesmu, kakvi su tvoji dojmovi nakon toga?

- Krenula sam na Melodije Mostara s ciljem da se što bolje predstavim publici, moji dojmovi su dobri, ali mislim da uvijek može bolje.

 Sada si na prijelazu iz osnovne u srednju školu. Hoćeš li nastaviti pjevati i ubuduće?
- Sada mi je cilj upisati gimnaziju, a isto tako i srednju glazbenu školu. Što se tiče pjevanja mislim da će to ostati samo hobi.

 Možemo li uskoro očekivati album prvijenac pa makar iz hobija, pošto si, iako mlada, dobro prihvaćena u glazbenim vodama domaće scene?
- Još nisam razmišljala o izdavanju vlastitog albuma, ali ako se odlučim za taj potez vi ćete biti prvi koji će ga predstaviti na vašem cijenjenom portalu.

 Tko su tvoji pjevački uzori?
- Između ostalih, Whitney Houston, koja ima savršene glasovne mogućnosti...

 Osim pjevanja kojim plijeniš pozornost, sviraš li neki glazbeni instrument?
- Inače sviram klavir, ali u zadnje vrijeme usavršavam sviranje harmonike.

 Želiš li jednom nastupiti pred domaćom publikom u Grudama?
 - Ako jednog dana bude prilike za to, zašto ne.

Za kraj: Što želiš poručiti našim posjetiteljima
 - Svim vašim posjetiteljima želim poručiti da svakim danom budu uz Portal Boboška jer su tako uvijek na vrijeme o svemu i svačemu informirani...takođe svima ugodni ljetni praznici.

Ž.An/Boboska.com