Hercegovina Vukovaru: Utakmica Vatreni - Humane zvijezde!

Ulaznice se mogu kupiti u kafiću "Indirekt", unutar tribina stadiona na Pecari u Širokom Brijegu, kod volontera koji izravno obilaze privatne i javne subjekte ili rezervacijom pozivom na broj 063 329 749.

Određen broj ulaznica moći će nabaviti na dan utakmice. Cjelokupan prihod od ulaznica, koje koštaju simboličnih 5 KM, bit će doniran siromašnim obiteljima i djeci u Vukovaru.

Kako je priopćio organizator, gledatelji će u subotu na Pecari moći pogledati majstorije hrvatskih nogometaša Roberta Jarnija, Milana Rapajića, Gorana Jurića, Stanka Bubala, Ante Miše, Darke Miladina, Vlatka Đolonge, Stipe Andrijaševića, Deana Računice, Nenada Pralije, a trebali bi i igrati Dario Šimić, Igor Musa, Mario Bazina, te netko od braće Kovač. Nije isključen ni dolazak Slavena Bilića, Aljoše Asanovića, Davora Šukera i još nekih poznatih sportaša.

Svi oni koji neće nazočiti na humanitrnoj utakmici, a koji žele pomoći i izravno se uključiti u realizaciju projekta "Hercegovina Vukovaru" to mogu učiniti donirajući simboličan iznos od 2 marke pozivom na humanitarni telefonski broj 092 890 828 ili slanjem SMS poruke na 063 888 73. Dobrotvori koji žele pomoći, u skadu s svojom mogućnošću mogu novčane priloge uplatiti i na račun udruge Korektiv s naznakom za akciju „Hercegovina Vukovaru" otvoren kod UniCredit bank: 3382202257069682.

Više informacija može se naći na web stranicu www.korektiv.org gdje će biti objavljeno koliko je sredstava prikupljeno i koliko je osoba u Vukovaru izravno dobilo pomoć iz Hercegovine. Zanimljivo je da će u sklopu ove humane geste pomoć dobiti i obitelj Tihomira Purde, hrvatskog branitelja iz Vukovara, stoji u priopćenju.