Hercegovina se oprašta od poginule majke i sina

oproštaj, pjesma, dragiša raguž, Marko Raguž, Darko Raguž, Kutija šibica
Facebook

Cijela Hercegovina tuguje nakon što su u jučerašnjoj strašnoj prometnoj nesreći poginuli majka i sin, na magistralnoj cesti između Mostara i Širokog Brijega.

Brojni ožalošćeni prijatelji ali i svi ostali su ostavljali danas poruke molitve i suosjećanja na društvenim mrežama. Na stranici "Širokobriješka Gospe, moli za nas" je napisana i tužna pjesma za sjećanje i posljednji pozdrav za Ivanu i Mateja Jelić.

"Dva Anđela! “Veseli se nebo” jer danas dobi’ anđela dva, “no opet” u tugu i bol zavi Briješka zvona sva. Danas se raduj nebo jer čiste duše primaš, a sad’ im nađi mjesto jer anđele naše imaš. Dolaze k Tebi, ove malene i skromne duše, nama suze u oku nikako da presuše. Hercegovka majka opet tuguje i plače, jer nedužni “parte” a to boli sve jače i jače.

Ostaje nam opet samo jedna nada, vjera u Boga i u Sina Krista, sada. Tišina’ “sklopljenih ruku” muk, za Ivanu i Mateja vječni mir, obitelji spokoj, u tišini se za njih moli cijeli Briješki puk. “Veseli se nebo” jer oni danas dođoše k Tebi, Gospod Bog primi ih u naručje sebi."

Sadržaj se učitava...