HBŽ u Novu godinu ušla relativno mirno i bez novorođenih

HBŽ, Nova godina
Policija nije imala intervencija po pitanju kaznenih djela, a nije zabilježen niti jedan slučaj remećenja javnoga reda i mira.

Kako ze ja Tomislavcity kazao glasnogovornik MUP-a, Ivica Vrdoljak, jučer su na području tomislavgradske općine zabilježene tri prometne nezgode. Prva se dogodila u Mandinom Selu gdje je vozilo udarilo u električni stup, a u drugim dvjema prometnim nezgodama sudarila su se osobna vozila. Tako su se u Ulici kralja Zvonimira sudarili Golf domaćih registracijskih oznaka i BMW njemačkih registracijskih oznaka, dok su se na križanju Ulice kralja Zvonimira i Bleiburških žrtava sudarili Golf i Astra. U sve tri prometne nezgode srećom nije bilo ozlijeđenih osoba, a na vozilima je pričinjena manja materijalna šteta.

U oblasti kriminaliteta policija je zabilježila tek jedan slučaj i to krađu mobitela marke Samsung u jednom livanjskome disku.

Valja istaknuti da je u vrijeme ovogodišnjih božićno-novogodišnjih blagdana u ovoj Županiji primjetna manja uporaba pirotehničkih sredstava, što je, kažu u MUP-u, osobito za pohvalu.

Mirna noć je i iza duvanjskih vatrogasaca koji su proteklih dana ipak imali posla i to na gašenju požara na smetlištu u Paklinama. Tamo su, naime, nepoznati počinitelji zapalili nekoliko automobilskih guma, a požar je saniran preksinoć.

U Županijskoj bolnici doznajemo da u novogodišnjoj noći i jutros nije rođeno ni jedno dijete.

Tomislavcity